Restaurant

Zilte Zeeuwse Zaligheden

De Zeeuwse Zilte zaligheden vormen zeker een belangrijk onderdeel van onze menukaart. En ook de veestapel op dit eiland zien wij als een belangrijk onderdeel van de Zeeuwse lekkernijen en daarom ook van ons menu.

Wij koken dagvers en met lokale producten. Zelfs met producten van eigen landgoed, zoals eieren en appels.

Vegetarische gerechten hebben ook een vaste plaats op onze menukaart gekregen. Heeft u allergieën, geef dit dan aan bij de reservering, wij adviseren u graag over de allergenen die onze gerechten bevatten.

Naast de à la carte kaart kunnen wij u overdag, van 12.00 uur tot 16.00 uur, de kleine lunchkaart tonen. Ook hebben we een speciale bierkaart met onze La Trappe bieren.

We hebben ook heerlijke wijnen passend bij onze gerechten.

Onze kaart wijzigt regelmatig en staat daarom niet op onze website gepubliceerd. Een aantal gerechten zijn zulke favorieten dat zij nooit onze kaart zullen verlaten.

Favoriet bij velen!

Ons Plateau “De Korenbeurs” deze is op bestelling en minimaal 2 personen:

Halve kreeft, krabbenpoten, gewokte mosselen, ongepelde Hollandse garnalen, rauwe wilde Zeeuwse oester en een gegratineerde wilde Zeeuwse oester, kruukeltjes, gewokte kokkels en gegratineerde mesheften.

prijs per persoon – 49.50

Wilt u hier gebruik van maken, stuur ons dan een mailtje om te reserveren. 

 

Kerstmenu 2019

Tartaar van Coquille
of
Terrine van gerookte eend en eendelever

***

Garnalenbouillon
of
Wildboullion / Paddestoelenboullion

***

Gegrilde Zeetongfilet
of
Hertenbiefstuk

***

Grand Dessert

47,50 euro per persoon

Bijpassend wijnarrangement 4,50 euro per glas
Bijpassend “bob” arrangement 2,50 euro per glas

Oudejaarsmenu 2019

Eendenborst
gerookt / uiencompote / portgel

***

Wildstoverij
herfstbok / zoete aardappel / pickels

***

Plaatkoek
noten / kaneelijs / caramel

39,50 euro per persoon

Bijpassend wijnarrangement 4,50 euro per glas
Bijpassend “bob” arrangement 2,50 euro per glas